Teglgårdens Tømrer og Snedker ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma med 4 ansatte, svende og lærlinge. Virksomheden blev startet af Peter Lorentzen i 2005.

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi har opført nye huse, stalde og landbrugshaller. Renoveret huse og lavet tilbygninger. Vi har bygget en idrætshal og undervisningslokaler. Vi sætter en stor glæde i at servicere vore lokale kunder.

Vores målsætning er, at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftaltebetingelser og leveringstider. Uanset om det er store byggeprojekter eller mindre reparationer, der er på tale, er vores kunders ønsker og behov altid i centrum.

Vi satser på at følge med udviklingen og de nyeste tendenser hele tiden, så vore kunder altid kan være sikre på høj kvalitet og moderne design. Vi lægger vægt på at udførte et ordentligt stykke arbejde så reklamationer undgås, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Har De en særlig (eller helt almindelig) opgave – så ring til os!