Drømmer du om et nyt sommerhus?

Har du et sommerhus, der trænger til en kærlig hånd? Så er du landet det helt rigtige sted. Ved TEGLGÅRDENS TØMRER & SNEDKER har vi nemlig mange års erfaring med renovering og nybyg af sommerhuse. Vi elsker at bygge sommerhuse, og det er derfor noget, vi har gjort rigtig meget gennem tiden.

Står du på nuværende tidspunkt og drømmer om et helt nybygget sommerhus, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vores mange års erfaring og ikke mindst vores faglige kompetencer gør, at vi altid leverer et godt og kvalitetssikkert resultat. Vi vægter et godt håndværk meget højt, og derfor er kvalitet og god service også nøgleordene for vores vision.

Firmaet består på nuværende tidspunkt af fire ansatte og en lærling. Selvom vi ikke er flere, varetager vi alle former for tømreropgaver uanset opgavens omfang. Overvejer du at bygge sommerhus i nærheden af Varde, Esbjerg eller omegn, kører vi gerne ud og vurderer opgaven og laver et uforpligtende tilbud til dig.

Vi skaber det sommerhus, som du drømmer om

Uanset hvilken type sommerhus, du drømmer om, så laver vi det. Vi har nemlig ingen begrænsninger i forhold til hvilke typer af sommerhuse, vi bygger. Vi har et tæt samarbejde med murere, malere, smede og så videre, som kommer ud, når vi laver totalløsninger som disse.

Det er altid de samme fagfolk, vi samarbejder med, når vi eksempelvis bygger sommerhuse. Derfor kender vi de forskellige folk rigtig godt, hvorfor du i høj grad kan stole på, at du får troværdighed. 

For os er det vigtigt, at projektet bliver færdigt til den aftalte tid, og at beløbet ikke ender med at overskride det egentlige budget.

​Vil du gerne slippe for at skulle koordinere og styre et større byggeprojekt, kan du derfor trygt lade os om at klare opgaven. Vi kender som sagt til processen og har de rette faglige kompetencer og ikke mindst den rette erfaring. Sidst, men ikke mindst, har vi også de helt rette samarbejder. Uanset om vi skal lave en tilbygning til dit sommerhus, en renovering eller noget helt andet, så tilbyder vi gerne vores hjælp. Vi monterer også køkkener selv eller ordner taget alt efter behov.

​Vi er vilde med vores lokalsamfund og de byer, der ligger lige uden for det. Derfor gør vi en dyd ud af at tilbyde et godt håndværk og de rette services uanset opgavens omfang.

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du har yderligere spørgsmål til nybyg, ombygning, tilbygning eller andet, der vedrører sommerhuse, hører vi meget gerne fra dig. Du er også mere end velkommen til at ringe for et uforpligtende tilbud og en god pris. Vi kører til enhver tid ud og vurderer opgaven.

Ring på 29 44 55 48 for en uforpligtende samtale og et godt tilbud allerede i dag, hvis du drømmer om et nyt sommerhus.

Ring for et uforpligtende tilbud fra din tømrer- og snedker i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores tømreropgaver, priser eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for at guide dig i den rigtige retning og tilbyder derfor også en uforpligtende samtale og et tilbud, før vi laver en endelig aftale. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Vedhæft billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Teglgårdens Tømrer & Snedker ApS

Rosengårdsvej 49

6800 Varde

Kontakt os

Telefon: 29 44 55 48

E-mail: post@teglgaardens.dk

CVR: 30234065

Telefontider

Mandag - fredag: 08.30 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.