Få de rette totalløsninger

Har du interesse i at få tilbudt professionelle totalløsninger fra en erfaren tømrer? Så er du landet det helt rette sted. Ved TEGLGÅRDENS TØMRER & SNEDKER laver vi hovedentreprise for både private og erhvervskunder. Vi samarbejder altid med de samme fagfolk i form af murere, malere, smede og så videre, når vi laver totalløsninger for kunder.

Vi elsker at hjælpe lokale folk med at komme i mål med både store og små projekter. Står du derfor og mangler hjælp til en større opgave, der kræver en totalløsning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har omkring 25 års erfaring i tømrerbranchen og har derfor med tiden blandt andet gjort os i landbrug, halbyggerier, stalde og meget mere.

Totalløsninger kan være mange ting – som regel drejer det sig om større husrenovering, tilbygninger eller ombygninger. Uanset hvad du har i ærmet, tilbyder vi gerne en uforpligtende samtale til at begynde med. Her drøfter vi forskellige muligheder, og vi lytter til dine behov og ønsker.

Hvad er hovedentreprise?

Hvis du for eksempel overvejer at få en større tilbygning, ombygning eller andet i den dur, er det os, du skal kontakte. Mange gange kan det nemlig være et stort projekt selv at skulle holde overblik over projektet i tilfælde, hvor der kommer murere, tømrere, malere og så videre fra forskellige firmaer.

Ved totalløsninger slipper du for at sørge for selve koordinationen. Vi sørger for hele byggestyringen gennem faste samarbejder med malere, murere og så videre. Det betyder samtidig, at vi sørger for, at projektet bliver færdigt til den aftalte tid.

Har du ingen erfaring med byggeri, kan et projekt hurtigt blive uoverskueligt at styre. Det slipper du for med vores hjælp, da vi står for alt koordinering med de forskellige faggrupper. Det betyder også for dig, at vi undervejs sikrer, at dit budget holder, så projektet ikke ender med at bliver dyrere end først antaget.

Ved TEGLGÅRDENS TØMRER & SNEDKER er vi til enhver tid kvalitetsbevidste – både når vi selv bygger, men også når vores fagfolk er inde over opgaven. Derfor kan du trygt stole på, at vi har styring over projekter, og at du får de resultater, du drømmer om. Med vores hjælp slipper du for unødige bekymringer og frustrationer. Vi sørger for at hjælpe dig godt igennem processen fra start til slut, uden at du selv behøver at skulle bære byrden på dine skuldre. Vi har som sagt omkring 25 års erfaring i branchen og har med tiden hjulpet mange med de rette totalløsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du allerede nu har brug for en uforpligtende samtale eller et tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Vi sørger desuden altid for at tage ud til vores kunder og vurdere opgaven, før vi kommer med en endelig pris og et uforpligtende samt skræddersyet tilbud. 

Ring for et uforpligtende tilbud fra din tømrer- og snedker i dag

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores tømreropgaver, priser eller andet, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Vi sørger for at guide dig i den rigtige retning og tilbyder derfor også en uforpligtende samtale og et tilbud, før vi laver en endelig aftale. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
Vedhæft billede af opgaven
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Teglgårdens Tømrer & Snedker ApS

Rosengårdsvej 49

6800 Varde

Kontakt os

Telefon: 29 44 55 48

E-mail: post@teglgaardens.dk

CVR: 30234065

Telefontider

Mandag - fredag: 08.30 - 17.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.